Covid 19 Vaksine-data forsvinner

Kilde Glasgow Evening Times:

Landets myndigheter fortalte nylig at mRNA-injeksjonene viste så god effekt at data ikke lenger vil bli frigitt. Effekten var så god! 13 av de 104 pasientene som døde i Skottland i uken som sluttet 4/2/22 var uvaksinerte. I løpet av de 4 ukene som endte 4/2 døde 478 personer, hvorav 61 var uvaksinerte. (Tallene tilsvarer 30.000 dødsfall i USA).

Altså, nesten 9 av 10 mennesker som dør i Skottland er vaksinert, hvorav majoriteten av dem har fått booster-dose. Og dødstallene fortsetter å være urovekkende høye, til tross av at omikron er en variant som gir vesentlig mindre innleggelser og sykdom.

Skottland var blant noen få land som publiserte så detaljerte data som dette. Jeg er redd for at andre land vil følge Skottlands eksempel om å stoppe publisering.

Covidvaksineeksperimentet er over. Det har vært fullstendig mislykket. 

Myndighetene er selvsagt klar over fakta. 

Derfor foretar myndighetene det eneste de ser som en mulig utvei – mindre åpenhet som: Stoppe publisering, fjerne rådata, håpe at det ikke blir noen langtidsbivirkninger, da kan kanskje hele seansen gli ubemerket over.

Og som allerede praktisert, sensurere alle som forsøker å legge frem sannheten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s