Bla bla all over…

Dette er en pågående trend blant MSM i Norge og andre land. Mediene forsøker å rettferdiggjøre grove forbrytelser ved å blande inn hva som hadde skjedd før forbrytelsen. Er dette god journalistikk? Nei, i alle fall ikke slik jeg lærte å tolke det. De er heller ikke konsekvent slik. Nå har vi muligheten til å sammenligne to forskjellige hendelser i den senere tid. Begge forbrytelsene utført av samme folkegruppe.

For omkring en uke siden angrep en mann et utested i Oslo med skytevåpen. Han drepte 2 og skadet 21 personer. Her blir det ikke nevnt noe, etter det jeg erfarer, om den sannsynlige bakgrunnen til angrepet. Sist lørdag skjedde et nytt angrep, utført av samme folkegruppe som forannevnte morder. En person ble sendt til sykehus med ambulanse og 4 andre til legevakten. Det var vel nærmest et under at det ikke gikk liv tapt i angrepet.

Her brukte angriperne en bil, slik vi kjenner det fra mere og mindre dårlige gangsterfilmer, til å presse ofrenes bil av veien. Bilen havnet på taket utenfor veien.

Nå stiller media med en slags rettferdighets-forklaring i diverse nyhetsoppslag på hvorfor angrepet skjedde. De som ble angrepet satte fy på en en bok, som temmelig sikkert morderen fra utestedet forholdt seg til, da han angrep et homoseksuelt miljø. I denne boka står det temmelig klart beskrevet hvordan mann skal behandle såkalte “skjeive” mennesker. Det kan vel være sannsynlig å tenke at noen er så støtt og forbanna over en slik bok at de setter fyr på den! Altså en fullt tillatt handling under ytringsfrihetens paraply. Det rettferdiggjør i alle fall på ingen måte drapsforsøk!

Av Chris Overgaard

covergaard@icloud.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s